Home Onderhoud en beheer brandmeldinstallaties Elektrotechniek Datatechniek Toegangscontrole Beveiliging
Camerabeveiling
Projecten
vacature monteur data elektroContact


Exact Elektra
Putselaan 224c
3073 JM Rotterdam
Tel. 06 4939 0996
Email

 

Camerabeveiliging

Exact Elektra heeft ervaring met verschillende camerabewakingssystemen. Exact Elektra levert en installeert uitsluitend videobewakingsapparatuur van de beste kwaliteit.

Deze camera’s bewaken uw belangrijke objecten of locaties effectief. De gemaakte opnames zijn van uitstekende kwaliteit. Exact Elektra biedt u een breed assortiment camera’s met veel mogelijkheden, waaronder nachtzicht camera’s die werken op warmte zoekende techniek. Exact Elektra installeert de camera’s op een professionele wijze.

Met een paar technische ingrepen kunnen wij de camera beelden rechtstreeks op uw TV scherm projecteren. Waardoor u bijvoorbeeld gelijk kunt zien wie er aan de deur staat terwijl u TV kijkt. Met een druk op de afstandbediening, ziet u op de TV wie er bij u voor de deur staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Iedere beweging die door een camera wordt geregistreerd wordt door een digitale videorecorder opgeslagen.  Zo kunt u  gemakkelijk terug kijken of er mensen op uw terrein zijn geweest.Elektromonteur, elektricien, elektrowerk
Datatechniek, databekabeling, datamonteur, patching
Toegangspasje, elektronische sleutel, toegangscontrole montage
Camerabewaking, camerabeveiliging, aanleggen cameranetwerk