Home Onderhoud en beheer brandmeldinstallaties Elektrotechniek Datatechniek Toegangscontrole Beveiliging
Camerabeveiling
Projecten
vacature monteur data elektroContact


Exact Elektra
Putselaan 224c
3073 JM Rotterdam
Tel. 06 4939 0996
Email

 

Specialist in onderhoud & beheer van brandmeldinstallaties

Onderhoud en beheer van brandmeldinstallaties voeren wij uit conform de wettelijk gestelde regels. Dit betekent dit dat wij u garanderen dat u te allen tijde een betrouwbaar systeem in huis heeft dat in topconditie is. Als gecertificeerd bedrijf kunnen wij u perfect van dienst zijn tegen een scherpe prijs.

Het goed onderhouden en beheren van een brandmeldinstallatie is van essentieel belang. De wetgever stelt namelijk de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid van een gebouw, woning of pand. Door het tijdig signaleren en lokaliseren van een brand kunnen calamiteiten worden voorkomen. Daarnaast zorgt goed beheer van een brandmeldinstallatie ervoor dat er minder loze meldingen komen. Een loos alarm is zowel voor de eigenaar als brandweer erg vervelend en dit is te voorkomen door goed onderhoud te laten plegen.

Onderhoud en beheer van brandmeldinstallaties vormt een belangrijke schakel in de brandveiligheidsvoorzieningen. Het is een samenstelling van aan elkaar aangepaste apparatuur en bijbehorende leidingen die ervoor zorgen dat u tijdig wordt gealarmeerd als er brand uitbreekt. Daarnaast is er een mogelijkheid dat er een signaal wordt afgegeven aan hulpinstanties en brandblusvoorziening, zodat er direct actie kan worden ondernomen. Een goed onderhouden brandmeldinstallatie is dan ook van levensbelang.

Gecertificeerd bedrijf

Exact Elektra is een gecertificeerd bedrijf in onder andere brandmeldinstallaties, dat graag het onderhoud en beheer van uw brandmeldinstallatie verzorgt. Wij zijn een zelfstandig opererende onderneming, die naast kwaliteit ook een vlotte service biedt, zodat uw installatie dag en nacht goed functioneert.

Ons team waakt graag over uw veiligheid en die van uw medewerkers en bezoekers. Wij bieden maatwerk, omdat iedere situatie om een passende oplossing vraagt. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle wettelijk gestelde regels, zodat wij u goed kunnen adviseren. Neemt u maar eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhouden en beheren van brandmeldinstallaties
Brandmeldinstallatie testen
Brandmeldinstallatie onderhouden